Vsako leto že tradicionalno v sklopu etnološkega dogodka Semiška ohcet naš studio spremenimo v čisto pravo AKTIVNO KUHINJO. Aktivna kuhinja je edinstven kuharski dogodek v našem razstavnem studiu, ki služi za prikaz dejanske uporabe kuhinjskih elementov. Takrat se kadi od moke, diši po slastnih jedeh in vse je začinjeno s pristnim smehom ter dobro kapljico.

Tokrat pa smo se, zaradi PCT omejitev, odločili, da organiziramo dogodek KULINARIČNI DVOBOJ PAROV: Like a BOSCH, kjer so prijavljene dvojice tekmovale v pripravi belokranjske pogače. Odločili smo se, da na takšen način predstavimo tudi vse izjemne lastnosti kuhinjskih aparatov priznane blagovne znamke BOSCH. Gre za blagovno znamko za katero se odloča tudi največ naših kupcev. Striktno smo upoštevali aktualna priporočila NIJZ. Pri odličnem prezračevanju pa nam je pomagala posebna kuhinjska napa v našem studiu. V bistvu je edinstveno to kar se skriva v njej. Mimogrede, gre namreč za inovativen sistem PlasmaMade, ki poleg odličnega prezračevanja skbi še za zdravo ionizacijo prostora.

Bosch je že od nekdaj sinonim za inovativne in kakovostne kuhinjske aparate, ki ima zavidljivo tradicijo in izjemen potek razvoja. Več o pestri zgodovini znamke BOSCH si lahko preberete TUKAJ.

Ostali udeleženci delavnice pa so vseskozi lahko aktivno sodelovali pri spoznavanju kuhanja in peke v BOSCH aparatih. Poleg pečice smo predstavili še indukcijsko ploščo in mikrovalovno pečico. Na indukcijski kuhalni plošči smo pripravili zelenjavno rižoto v voku, v mikrovalovni pečici pa smo pogreli jabolčni štrudelj, ki smo ga predhodno pripravili s prostovoljci med udeleženci. Med tem pa so naše dvojice v dvoboju pripravljale belokranjsko pogačo.

SPOZNAJTE BOSCH: https://www.bosch-home.com/si/

Vse kuhinjske aparate in ostalo belo tehniko znamke BOSCH lahko naročite v našem DAN studiu. Smo dolgoletni poslovni partner podjetja BOSCH in zanesljivi svetovalec pri načrtovanju celotne kuhinje.

BOSCH – 130 let TRADICIJE IN NAVDUŠEVANJA UPORABNIKOV

STE VEDELI?
Bosch je izjemen rekord pri inovacijah dosegel leta 2012. S skoraj 90.000-imi aktivnimi patenti in patentnimi prijavami v Skupini je podjetje zasedlo vodilen položaj med najbolj inovativnimi podjetji na celem svetu.

VGRADNA PEČICA BOSCH – VAŠ NAJBOLJŠI KUHARSKI POMOČNIK

Vgradne pečice lahko namestite neodvisno od kuhalne plošče, tako da jih lahko namestite tudi v stensko omarico na višini oči. Če je vaša vgradna pečica na višini oči, lahko vedno spremljate, kaj se dogaja z vašimi kulinaričnimi mojstrovinami. In to pomeni tudi manjši napor za vaš hrbet. Naše udeležence delavnice je navdušila enakomerna zapečenost, hitrost in enostavna (pregledna) uporabnost. Tudi naš strokovni svetovalec za kuhinje Denis vedno opozarja na odlično uporabniško izkušnjo, kateri pri BOSCH-u namenjajo veliko pozornosti. Seveda pa se to potrjuje tudi pri zadovoljnih naročnikih v našem studiu.

INDUKCIJSKA KUHALNA PLOŠČA BOSCH – ZANESLJIVOST, KI ŠTEJE

Želite manj čakanja, nižjo porabo energije in večjo zanesljivost?

Kuhalne plošče BOSCH ne znajo delati čudežev, so pa hitrejše od običajnih kuhalnih plošč. Indukcijska kuhalna plošča Bosch lahko dva litra vode zavre dvakrat hitreje kot steklokeramična kuhalna plošča. Tako lahko hitreje postrežete večerjo in pri tem porabite manj energije. Kar so spoznali tudi udeleženci delavnice. Hitrost in ponovno odlična uporabniška izkušnja. Seveda pa navdušuje tudi samo vzdrževanje indukcijske kuhalne plošče.

MIKROVALOVNA PEČICA BOSCH – ZA VSE, KI SE VAM MUDI

Na delavnici smo predstavili vgradno mikrovalovno pečic. Poleg »kuhanje na višini oči« so bili udeleženci navdušeni nad samim dizajnom aparata in ponovno enostavnostjo priprave. Predstavili smo jih različne funkcije, ki jih ponuja ta model mikrovalovne pečice, ki ga imamo v studiu in jih opozorili na novejše modele, ki ponujajo še vrsto ostalih funkcij. Tako se res lahko najde mikrovalovna pečica po meri vsakega.

Pri BOSCH-u menijo, da mora biti kuhanje užitek, ne pa opravilo. Mi pa se s tem še kako strinjamo.

ZA VSE, KI SE NISTE UDELEŽILI DELAVNICE

Ker se mnogi zainteresirani za delavnico niso uspeli udeležiti le-te smo poskrbeli še za nekaj fotografij delavnice – delovanja BOSCH kuhinjskih aparatov. Ob tem pa vas vse lepo vabimo k obisku našega DAN studia v Semiču, kjer se lahko na lasten oči v živo prepričate kako vsestranski so aparati znamke BOSCH.

Za vaša vprašanja glede kuharskih receptov pripravljenih jedi in o karakteristikah aparatov znamke BOSCH smo na voljo TUKAJ.