SVETOVANJE

Hvala, ker se zanimate za nakup kuhinje pri nas.

Z veseljem vam pomagamo pri načrtovanju in opremi osrčja vašega doma. Podjetje DAN KÜCHEN je eden izmed vodilnih proizvajalcev kuhinj v Evropi. V naši ponudbi progama kuhinj in bele tehnike lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci.

✔ doživljenjska garancija na okovja in vodila v kuhinji
✔ 5 let garancije na leseni del kuhinje
✔ pestra izbira
✔ vsak mesec nova akcija
✔ konkurenčne cene in vrhunska kakovost
✔ stalne tehnične inovacije
✔ nadstandardna blumotion vodila – tiho zapiranje omar narejeno posebej za znamko kuhinj DanKüchen
✔ neverjetna nosilnost vodil
✔ dvojne obešalne letve za večjo varnost
✔ prijazni plačilni pogoji brez obresti
✔ široka ponudba priznanih znamk bele tehnike
✔ izkušeni strokovni svetovalci in monterji
✔ za 15% večja izkoriščenost prostora
✔ preko 1.000 kuhinjskih elementov različnih dimenzij.

Še vedno pa je najpogostejše vprašanje pri prvem povpraševanju »KAKO PA IZGLEDA NAČRTOVANJE KUHINJE?«

Postopek gre nekako tako:

STROKOVNO SVETOVANJE IN 3D NAČRTOVANJE

Obiščite naš studio, kjer vas bo sprejel naš strokovni svetovalec Denis. V kolikor imate že pripravljeno skico z izmerami kuhinjskega prostora, se lahko s svetovalcem že pogovorite o približni postavitvi elementov. Prav tako pa si lahko že okvirno izberete barve, v katerih bo sijala vaša nova kuhinja.

Ker se kakovostno načrtovanje kuhinje ne more izvesti v kratkem času, saj se naši svetovalci popolnoma posvetijo vašim željam, je priporočljivo, da se mogoče že predhodno (preko telefona ali elektronske pošte) naročite in si rezervirate svoj prost termin 3D načrtovanja. Veliko naših kupcev pa ob prvem povpraševanju pošlje še tloris prostora v elektronski obliki in posebne želje. Tako vas bo ob prihodu že pričakal izris kuhinje.

Na dogovorjenem terminu boste skupaj z našim svetovalcem Denisom, s pomočjo sodobne računalniške opreme KPS Design, načrtovali novo kuhinjo in naredili 3D izris po vaših izmerah prostora. Tako si boste lažje predstavljali postavitev elementov in barv. Ob tem vam bo izračunal tudi ceno celotnega sklopa kuhinje ter svetoval glede nakupa bele tehnike.

NATANČNA IZMERA PROSTORA NA DOMU

Ker so DAN kuhinje izdelane do milimetra natančno, se bo pred koncem načrtovanja svetovalec oglasil na vaš dom, kjer bo lasersko izmeril vaš prostor za novo kuhinjo. Tako bo poskrbljeno tudi za najmanjše podrobnosti.

UGODNI PLAČILNI POGOJI

Gotovinski popust

Ob plačilu kuhinje z gotovino (denar ali plačilna kartica), vam priznavamo gotovinski popust na celoten nakup.

Krediti brez obresti

V kolikor nimate možnosti za gotovinsko plačilo, izkoristite posebno ponudbo brezobrestnih kreditov in kupite novo kuhinjo brez obresti na 12, 24 ali 36 obrokov. Možnost obročnega odplačevanja vam uredimo kar v studiu ob nakupu.

Darilni boni

Presenetite vaše najdražje z darilnimi boni. Super darilo za vse, ki že razmišljajo o nakupu nove kuhinje, pa tudi za tiste, ki bi si radi z vrhunskimi DAN elementi opremili še kopalnico, dnevno sobo, pisarno,… Po želji pa vam lahko bon tudi personaliziramo in ga prilagodimo vašim željam. Za grafično podobo poskrbimo mi, brezplačno.

DOSTAVA, VNOS IN MONTAŽA KUHINJE

Ko bo kuhinja prispela v naše skladišče, se boste s svetovalcem dogovorili za datum montaže. Na dogovorjeni datum bomo celoten sklop pripeljali na dom z našim dostavnim vozilom, naš monter pa bo poskrbel, da boste lahko še v istem dnevu uporabljali svojo novo kuhinjo, v kolikor bo prostor ustrezno pripravljen.

Torej, hitro skicirajte svoj prostor za novo kuhinjo ter se oglasite pri nas v studiu ali pa se predhodno najavite – tako boste imeli rezerviran termin samo zase!

Izpolnite podatke v spodnjem obrazcu in nam pošljite povpraševanje:

    Dodajte skico z osnovnimi merami vašega prostora za kuhinjo